Folks Street Food Fuengirola Torremolinos

Fuengirola – Torremolinos: Folks Street Food

Folks, een modern streetfood restaurant met een gevarieerde menukaart met moderne gerechten. Ze gebruiken ingrediënten van over de hele wereld en creëren zo een nieuw concept in de fusionkeuken. De perfecte plek als u op zoek bent naar eten met moderne en innovatieve accenten.

Waar is Folks Street Food gevestigd?

Mensen hebben al twee restaurants aan de Costa del Sol, de eerste opende zijn deuren in Torremolinos en de laatste opening in 2022 was in het historische centrum van Fuengirola.

Torremolinos: Avenida Marife de Triana, 14, parkeren is relatief eenvoudig in de omgeving.

Fuengirola: Calle Marbella, 12, naast de Plaza de la Constitución. Parkeren in het centrum is niet zo eenvoudig, er is een openbare parkeerplaats op het plein.

Het eten bij Folks Street Food

De keuken en menukaart van Folks bestaat volledig uit moderne en huisgemaakte gerechten, bereid met verse ingrediënten. We benadrukken de hoogwaardige hamburgers op het menu, maar een van de stergerechten zijn de runderribben en de vegetarische burrito. Alle gerechten worden vergezeld van heerlijke huisgemaakte frieten.Folks Street Food Hambuguesa Malaga

Samen met het innovatieve menu is de zeer moderne en eigentijdse inrichting toegevoegd, de stijl van de restaurants is zeer creatief met nostalgische accenten uit het verleden, met de nadruk op muurschilderingen van Rocky Balboa en Captain Spaulding.

Muziek, concerten en evenementen

In de restaurants hoor je altijd geweldige klassiekers uit de rock- en popmuziek. Soms is er livemuziek waar de beste rockbands aan de Costa del Sol spelen.

Het Folks-team wacht niet alleen tot klanten naar hun restaurants komen om te genieten van de beste gerechten, maar ze hebben ook een Food Truck gecreëerd om de beste evenementen in het land na te streven en hun fantastische keuken bekend te maken in heel Spanje.

Via hun sociale netwerken bieden en publiceren ze hun dagmenu tegen een goede prijs en hun wekelijkse aanbiedingen.Folks Street Food Truck