Alozaina Village Malaga

Alozaina

Alozaina dorp, onderdeel van de Sierra de las Nieves de Málaga waar de Mozarabische geest en de legende van María Sagredo nog steeds leven.

View More Alozaina

El Burgo

El Burgo, een wit dorpje omgeven door de omgeving van het Sierra de las Nieves Nationaal Park, een odyssee voor natuurliefhebbers.

View More El Burgo
Guaro Dorp Malaga

Guaro

Guaro, een wit dorpje in de Sierra de las Nieves dat zijn bezoekers betovert tijdens de Luna de Mora met het aansteken van 25.000 kaarsen.

View More Guaro
Istan Pueblo Malaga

Istán

Istán verbijsterd door zijn schoonheid van zijn vallei waar de vechtende ziel van de heldin Juana de Escalante zich nog steeds laat voelen.

View More Istán
Monda Pueblo Malaga

Monda

Monda, wit dorp met een mooi kasteel, prachtig uitzicht, een heerlijke gastronomie en geschiedenis, perfecte combinatie voor elke bezoeker.

View More Monda
Ojen Pueblo Malaga

Ojén

Een wit dorpje die waakt over de kust van Marbella vanaf de berg waar een wandeling door de grotten en een glas cognac traditie zijn.

View More Ojén

Tolox

Het witte dorp Tolox, omringd met rivieren en bergen van de Sierra de las Nieves, de perfecte omgeving waar de natuur en traditie samenkomen.

View More Tolox
Yunquera Pueblo Malaga

Yunquera

Yunquera, een charmant wit dorpje in de Sierra de Las Nieves waar het verhaal van de zalige Juan Duarte niemand onverschillig laat.

View More Yunquera