Algatocin Village

Algatocín

Algatocín, gelegen in de Genal-vallei, waar de natuur een grote rust biedt, alsook tal van landelijke accomodaties, campings en wandelroutes.

View More Algatocín
Arriate Dorp Malaga

Arriate

Arriate, een mooi dorp omringd door de bergen van Ronda, met een merkwaardige geschiedenis van onafhankelijkheid en waar de tradities bewaard zijn gebleven.

View More Arriate
Atajate Dorp Malaga

Atajate

Atajate, het witte dorp met de minste bevolking in de provincie, waar de rust van de natuur en het plattelandstoerisme heersen.

View More Atajate
Benadalid Dorp Malaga

Benadalid

Benadalid, wit dorpje met Keltische en Arabische oorsprong is een landelijk toeristisch gebied waar we het bijzondere kasteel benadrukken.

View More Benadalid
Benalauria Dorp Malaga

Benalauría

Benalauría, een wit dorpje in de Axarquía. Een wandeling door de smalle en witte straatjes brengt u naar de charme van een Moors verleden.

View More Benalauría
Benaojan Dorp Malaga

Benaoján

Benaoján, een dorp op een bevoorrechte plek in de Sierra de Grazalema, waar de grote grotten een verrassing zijn voor elke bezoeker.

View More Benaoján
Cartajima Dorp Malaga

Cartajima

Cartajima, een wit dorpje in de Genal-vallei waar gastronomie en wandelenwegen opvallen, samen met zijn koperen bos in de vallei in de herfst.

View More Cartajima
Farajan Dorp Malaga

Faraján

Waar ligt  Faraján  Faraján ligt op 125 km van de hoofdstad van Malaga en heeft 253 inwoners. De grootte van het gebied is 20,41 vierkante…

View More Faraján
Gaucin Dorp Malaga

Gaucín

Gaucín, de witte schoonheid van de straten laat geen enkele bezoeker onverschillig op een steenworp afstand van de populaire Costa del Sol.

View More Gaucín
Genalguacil Pueblo Malaga

Genalguacil

Genalguacil een heel dorps-museum. Zijn kunstwerken en traditionele schoonheid van Malaga maken dit dorp tot een juweel in de Genal-vallei.

View More Genalguacil
Igualeja Pueblo Malaga Nacimiento

Igualeja

Igualeja, een klein verborgen juweeltje in het hart van de Serranía de Ronda waar de rivier de Genal wordt geboren, een mooi waterparadijs.

View More Igualeja
Jubrique Dorp Malaga

Jubrique

Waar ligt Jubrique  Jubrique ligt op 125 km van de hoofdstad van Malaga met een bevolking van 528 inwoners. De afmeting van het gebied is…

View More Jubrique
Juzcar Dorp Malaga

Júzcar

Júzcar staat wereldwijd bekend als het Smurfendorp maar dit dorp heeft veel meer te bieden dan de kleur blauw.

View More Júzcar
Montecorto Dorp Malaga

Montecorto

Montecorto is een van de laatste dorpen die in de provincie zijn ontstaan, maar maar tegelijkertijd teruggaat tot de neolithische periode.

View More Montecorto
Parauta Town Village Malaga

Parauta

Parauta, het witte dorp en het thuisland van Omar Ben Hafsún, genesteld tussen kastanjebomen, maken deze plek tot een perfecte herfstfoto.

View More Parauta
Pujerra Dorp Malaga

Pujerra

Pujerra, dorp die in de herfst wordt omringd door de oranje kleur van kastanjes, waar de legende van de Visigotische koning Wamba voortleeft.

View More Pujerra
Ronda Pueblo Ciudad Malaga

Ronda

Ronda is de trots van Málaga, een magische stad die door zijn majestueuze en spectaculaire brug is verdeeld tussen de oude en moderne stad.

View More Ronda